Tijd voor mobiel parkeren

Tijd voor verandering, tijd voor Mobiel parkeren

Inhoudsopgave

Mobiel parkeren

mobiel parkeren is de laatste jaren enorm in opmars.

In verschillende gemeentes zien we dan ook dat parkeermeters “sneuvelen” parkeerautomaten worden zeldzamer, steeds meer gemeentes gaan over op de zo genoemde “slimme” parkeermeters. Deze parkeermeters zijn duurder maar door het toenemende aantal mobiel parkeerders zijn er steeds minder parkeermeters nodig.

In de grote steden zien we dat het aantal parkeermeters soms wel met 50% is afgenomen. Dat is dus de helft minder parkeermeters. Door minder parkeermeters op straat dien je nu dus steeds langer en verder te lopen voor een parkeerkaartje.

Slimme parkeermeters

Met de “slimme” parkeermeters hoef je niet meer terug naar je auto om het kaartje achter de vooruit te plaatsen.

Je kunt bij de parkeerpaal je kenteken ingeven, als de parkeerwachter langs komt zal hij enkel het kenteken van de auto scannen om te zien of je betaald hebt of niet.

Tegenwoordig gaat het controleren van de auto’s zelden nog te voet zoals parkeerwachters dat vroeger deden.

Door al deze nieuwe technieken hoeft er enkel een auto of een scooter door de straat te rijden die alle geparkeerde auto’s scant. Word er een kenteken gescand die niet of te weinig heeft betaald dan wordt deze direct herkend.

Door dit nieuwe systeem kan effectiever en sneller gecontroleerd. Waar je vroeger nog weleens geluk had dat je eigenlijk te laat terug was bij de auto maar er nog geen parkeerwachter was langs geweest, is dat tegenwoordig een stuk lastiger.

Er zijn zelfs parkeerstraten waar om het halfuur een scan auto doorheen rijdt om te kijken of er auto’s geparkeerd betaald hebben.

Een parkeerwachter zal niet zo snel een bon uitschrijven als je een paar minuutjes te laat bent. Maar een scanauto of scooter kent geen genade, al is parkeerkaartje net 1 minuutje verlopen. Een mooie bon is het resultaat

Minder parkeerpalen

Doordat er minder parkeerautomaten beschikbaar zijn zullen de parkeermeters die er wel zijn natuurlijk drukker worden en de wachttijd daardoor alleen maar langer.

De nieuwe parkeermeters zijn tevens ook een stuk ingewikkelders en tijdrovender dan de oude automaten. Ook dit zal zeker geen positief effect hebben op de wachttijd en wachtrijen.

Voordelen parkeerapp

Bespaar jezelf een hoop tijd, ellende en stress en stap nu ook over op mobiel parkeren.

Geen verloren parkeertijd meer dankzij de parkeer app voor betaald parkeren;

  • Nooit meer opzoek naar een parkeermeter
  • Nooit meer in de rij voor een betaalautomaat
  • Verlies geen tijd meer aan het zoeken en wachten bij een parkeermeter
  • Geen stress meer omdat je weet dat je parkeertijd bijna verloopt
  • Stop met gokken je hoeft nooit meer vooraf inschatten hoelang je denkt te gaan parkeren
  • Betaal alleen de effectief geparkeerde tijd
  • Geen wisselgeld of pasjes meer nodig
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *